Vaderdag

Speciaal voor vaderdag een cadeau voor mijn vader. Het is een filmpje van… Mijn vader. Hij noemt vaderdag zelf vaderweek, dus hij denkt altijd dat de hele week in het teken staat van vaderdag. Maar zo werkt het niet, ik heb tenminste zelf als vader hier nog niets van gemerkt. Ligt denk ik aan mijn opvoeding, want Tess heeft nog niet zoveel op met vaderdag. Ze noemt me op dit moment zelfs ‘Buur Dickie’ i.p.v. Papa. Ik krijg het er niet meer uit…

In ieder geval: tijdens ons trouwfeest afgelopen januari 2011 speelde mijn vader de sterren van de hemel, samen met mijn broer. Eerder had ik een filmpje van Tom op deze site gezet, maar nu vandaag op vaderdag kunnen jullie kijken naar een extra rauwe versie van ‘The Dubliners’.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MBtuGj0WJ0c

Related posts:

  1. Tom Tuip III en Dick Kappie Wild Rover

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps