wie-is-de-mol-2013-televizierring

Televizier-ring 2013 : Kees Mol

In 2013 voor de eerste keer goed Wie is de Mol gekeken. Niet alleen omdat Kees Tol in de groep zat, maar daarom ben ik wel langer blijven kijken dan één aflevering. Ik snapte het nog niet helemaal en daardoor heb ik me er nooit in verdiept. Vanaf nu ben ik een echte Mol-fan, dus volgend jaar ben ik weer van de partij. En met mij nog > 2 miljoen Nederlanders.

Wie is de Mol 1999 – 2013

Mijn vrouw was helemaal fan dus ik had seizoen 1 uit 1999 besteld. Dat is 14 jaar geleden, maar het programma en de formule is nog EXACT hetzelfde. Mooi dat datgene wat de makers toen voor ogen hadden, nu nog steeds een hit is. Of sterker nog: dat er nog steeds mensen zijn die ‘vallen’ voor het programma. En ongelofelijk dat ik dit in al die jaren niet meegekregen heb. Waar was ik?? in 2013 wint Wie is de Mol opnieuw aan populariteit en lijkt het populairder dan ooit.

Wie is de Mol met Kees Tol voor de Televizier-ring?

Slimme zet om Kees Tol lang in het programma te houden, en wel als Mol! Aangezien de laatste jaren alles goud wordt op en rondom Volendam, zou het mij niet verbazen als Wie is de Mol die jaar wél de Televizierring wint. Ik ben in ieder geval erg verrast door de formule van Wie is de Mol 2013 en wacht gespannen af richting 2014!

De tijdlijn van Kees Tol de Mol loopt helemaal vol na de ontknoping van Wie is de Mol 2013

 

Related posts:

  1. Mijn goede voornemens voor 2013
  2. Ode aan … Kees Tol II

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps