korte-tijd-op-aarde

Korte tijd op aarde

Alweer een tijd geleden berichtte ik in ‘Mijn top-5’ over As it is in Heaven. Het lied ‘Gabrielle’s Song’ in deze film is – zeker als je de film hebt gezien – bijzonder treffend en raakt bij mij elke lichaamsvezel. Het lied is in het Zweeds dus je verstaat er niks van (of je moet Zweeds kennen, maar daar ken ik er niet zoveel van). Als je het luistert zonder dat jede tekst of achtergrond kent, raakt het toch.

In deze versie op Youtube ook een ondertiteling in het Nederlands. Luister het ook eens zonder de tekst mee te kijken!

 

 

 

Mocht je ook liedjes hebben die jou inspireren of raken, laat het me dan weten! Ik ben benieuwd wat jullie vinden.

Related posts:

  1. Zet een team van genieen bij elkaar
  2. Film As it is in Heaven
  3. Als ik 80 ben

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps

Een gedachte over “Korte tijd op aarde”

  1. Prachtig lied en inspirerend. Iets was men aan het denken kan zetten over zijn/haar eigen leven. Ik heb ook een lied dat ik zooo prachtig vindt en dat is sad romance van Jessica Yeh. Hopelijk vindt je het net zo mooi als ik. Veel succes met alles dat je doet!

Reageren niet meer mogelijk.