later-herman-van-veen

Als ik 80 ben

Deze keer in de serie ‘Liedjes om nog een keer te luisteren’ Later van Herman van Veen, ook omdat we vorig jaar in januari trouwden en nu dus een 1-jarig jubileum hebben. Als we wel eens een echtpaar op leeftiijd zien die we tegenkomen al waggelend en genietend, dan vraag ik me wel eens af hoe ik ben als ik oud ben.

Natuurlijk is daar het eerste voorbeeld (qua uiterlijk zeker) van mijn eigen vader en moeder, maar dit is ook een beetje dagdromen. Het lied wat hier erg goed op van toepassing is, is ‘later’ van Herman van Veen.

Dit lied hadden we dan ook gekozen voor onze bruiloft in het gemeentehuis in Edam toen we trouwden. Herman van Veen verdient sowieso een plekje in de liedjes om nog een keer te luisteren, want zijn fluisterstem is werkelijk een genot om naar te luisteren.

Met dit lied krijg ik zin in ‘Later’. Niet dat de tekst nou altijd letterlijk klopt, want ‘zoete melk drinken met room’ vind ik NU nog niet echt lekker, maar de melodie en de stem zorgen ervoor dat ik  er in ieder geval nu al naar uitkijk! Als ik wat meer nadenk over Later dan merk ik in  eerste instantie dat ik dit eigenlijk veel te weinig doe. Het geeft wel een visie voor langere termijn, want hoe en wie wil ik Later eigenlijk zijn? Toch nog maar een paar keer dat liedje draaien…

No related posts.

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps