Dokterbezoek na de kermis

Na 2 fantastische dagen kermis in Volendam werd ik vanochtend fit wakker. Niet zo fit als normaal natuurlijk, want we hebben best wat glaasjes gehad en de barkeeper deed er geen water bij, maar wel zo fit dat met een glimlach terugdenk aan de dag ervoor. Maar er gebeurde wel iets onverwachts…

Wat een lol kun je hebben op 1 dag! Maar goed, ’s middags voelde ik me ineens niet meer zo lekker. Het werd zo erg dat ik de dokter heb gebeld en vroeg of ik langs mocht komen. Die vroeg naar mijn klachten en zei direct te komen voor een thuisbezoek. Bekijk hier de beelden, na 2 minuten word het echt leuk.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lb3Y39v4-qU

Related posts:

  1. Kermis in Volendam: fenomeen en rariteit tegelijk

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps

Een gedachte over “Dokterbezoek na de kermis”

  1. Wat een schatje die kleine dokter!!!
    En een geduldige patiënt natuurlijk :-)

Reageren niet meer mogelijk.