august-rush-quote-text

Weet je wat muziek is?

Vorige week had je August Rush op TV. Deze heb ik een paar jaar geleden al gezien en ik vind het vreemd dat ik hem destijds niet in mijn film top-5 heb opgenomen. Er zitten een aantal muziekstukken tussen die het luisteren waard zijn. In de context van de film, met de tekst en beelden, komen ze nog meer tot leven.

Prachtige quote uit de de film August Rush van ‘The Wizard’

Het stuk uit de film dat ik bedoel heb ik gevonden, maar niet de tekst die erachteraan kwam. Deze quote kon ik echter wel los vinden, dus jullie moeten eerst maar dit stukje film bekijken uit August Rush en dan nogmaals de quote lezen:

“You know what music is? God’s little reminder that there’s something else besides us in this universe; harmonic connection between all living beings, every where, even the stars.”┬á

Het is denkbeeldig de eerste keer dat August (Freddie Highmore) een gitaar aanraakt.

 

Related posts:

  1. Korte tijd op aarde
  2. Instrumentale muziek

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps