bruce-springsteen-pay-me-my-money-down

Pay me my money down Bruce Springsteen

Dit moet wel de beste leukste live versie van Pay me my money down van Bruce Springsteen zijn. Ik kan het niet laten om deze even te delen. Een ideaal nummer om – in welke stemming je ook verkeerd – intens gelukkig te worden. Ik word hier in ieder geval intens blij van, vooral ook omdat ik het gevoel nog kan herinneren toen ik op het veld stond tijdens het concert in Nijmegen dit jaar. Geniet ervan!

 

Related posts:

  1. Beatles-taferelen in het Goffertpark bij Bruce Springsteen
  2. Alles gaat voorbij, maar eerst genieten we ervan
  3. Vera van Pol is gewoon helemaal blij

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps