bruce-springsteen-goffertpark

Nijmegen en ik maken zich op voor Bruce

Ik sta op het punt te vertrekken naar het Goffertpark in Nijmegen waar Bruce Springsteen zijn opwachting maakt met zijn E-street band.  De allerbeste performer live volgens mij broer. En niet alleen volgens mijn broer, want Bruce live in actie schijnt een ultieme belevenis te zijn.

Wat we kunnen verwachten weet niemand, want Bruce past zijn programma tegenwoordig op het podium aan. Net wat het publiek of de wereld of zijn gevoel wil. Zo deed hij afgelopen donderdag het hele Born to Run album ter ere van James Gandolfini, die afgelopen woensdag overleed.

Ik ga het beleven!

Related posts:

  1. Mijn goede voornemens voor 2013
  2. Tip voor gelovigen, zwevers en anti-gelovigen
  3. Aapke Zonderland
  4. Wereldkampioen tentdoek maken

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps