Blue monday vol levensvuur

Vandaag is het Blue Monday. De dag waarop mensen het meest teneergeslagen zijn, en een dag waarop mensen ook het meest een vakantie boeken.

Ik lees ook allerlei artikelen op blogs en twitter over mensen die er nu ongeveer achterkomen dat hun goede voornemens al vergeten zijn. Ik heb zelf geen goede voornemens, maar wel doelen. Die geven houvast en structuur, wel handig omdat ik af en toe wegglij in hectiek en onrustige drukte.

Zo wil ik, nee, ga ik regelmatiger sporten. Toen mijn vriendin net opmerkte dat ik ‘akelig veel energie’ had, moest ik zelf even nadenken hoe dat kon. Ze had zelf echter al de training erbij gezocht. Mijn levensvuur gaat in ieder geval door het sporten duidelijk meer aan! En dat voor een Blue Monday!

No related posts.

Gepubliceerd door

dirk

Vader Tess + Sven | Passie | Google | Volendam | Topsport | Adwords | Analytics | internet marketing | Samen | Verbinden | www.gewooneennormaledag.nl | www.dirktuip.nl | SearchUser.nl | New Ways to grow | User | FacilityApps