Je kunt iemands geboortedatum gebruiken om ‘mijn geboortegetal‘ uit te rekenen. Dit geboortegetal is weer door te vertalen naar zinvolle informatie over jouw levensdoel. Als je nu nog niet bent gestopt met lezen en/of lachend denkt: ‘deze is wel gek’, dan vind je het volgende zeker interessant…

Bij onze geboorte kregen we van onze ouders een naam, van het universum kregen we een getal

Zoveel info uit mijn geboortegetal?

De zinvolle informatie van een geboortegetal bestaat uit bijvoorbeeld onze belangrijkste karaktereigenschappen, aangeboren talenten, persoonlijke behoeften, maar ook info over onze gezondheid, financiën en seksualiteit. Een soort routekaart van het leven met de weg van jouw levensdoel. De weg en het doel heeft je al gevonden, je hoeft alleen maar op de weg te blijven… En dat allemaal in een geboortegetal?

Het is relatief eenvoudig om je eigen geboortegetal te berekenen of te bepalen.

Mijn geboortegetal bepalen

Stappen om jouw geboortegetal te bepalen:

1. Schrijf je geboortedatum op in cijfers, bijvoorbeeld 22-04-1982.

2. Zet plustekens (+) tussen de cijfers met inbegrip van de nul en tel alle cijfers op om op een totaal te komen, dus 2+2+0+4+1+9+8+2 = 28. Dit is deel 1 van jouw geboortegetal.

3. Pak het totaal en zet daar ook een plusteken voor, dus 2+8 = 10. Dit is deel 2 van jouw geboortegetal.

4. Jouw complete geboortegetal bestaat dus uit deel 1 en 2, dus bij mij is dat 28/10.

5. Je hebt dan ook nog een primair cijfer. Dit is het tweede cijfer. Mocht daar een nul in zitten (wat bij mij het geval is), dan moet je die ook nog optellen. Dit betekent dus 1+0 = 1.

Er moet haast wel 1 van de volgende combinaties uitkomen:

28/10 *  24/6  *   33/6  *  25/7  *  32/5  *  29/11  *  22/4  *  39/12  *  17/8  *  16/7  *  30/3

Het leven waarvoor je geboren bent – Dan Millman

Stukje uit het boek: in puur wiskundige vorm duidt het gehele geboortegetal op de specifieke mix van energieën die ieder individuele levenspad vormen. Eindgetallen of rechtercijfers van ons geboortegetal vertegenwoordigen de top van deze berg – ons primaire levensdoel. Om deze top te bereiken en onze perosonlijke levensbestemming te vervullen, moeten we door de linkergetallen – met hun gerelateerde problemen en energieën – heen, en deze tot wasdom brengen. Ons levensdoel vertegenwoordigt de top en ons geboortegetal wijst de weg.

Carl Jung zei hierover: op de paden van het leven komen we onszelf keer op keer in duizend vermommingen tegen.

Meer weten en nog op zoek naar leesvoer voor de komende tijd? Lees dan het boek ‘Het leven waarvoor je geboren bent’ van Dan Millman. Geen tijd? Stuur dan jouw geboortedatum op en ik stuur je jouw geboortegetal en bijbehorend verhaal…