IMG_20180203_123147Tom Tuip is mijn broertje. Hij is wel groter en stoerder dan mij al zijn leven lang, maar hij blijft toch mijn broertje, puur omdat hij jonger is. En ik altijd van hem heb gewonnen met tennis. Maar nu gaat Tom iets stoers doen. Al jaren is hij zelfstandig tegelzetter, maar er bleef iets knagen. Hij wil ook nog iets anders met zijn leven. De tijd leerde hem dat hij niet helemaal hoeft te stoppen met wat hij nu doet. Het kan ook parttime!

Tripadvisor in Egmond aan Zee

Allerlei wilde ideeen kwamen al voorbij. Zoveel dat ik langzaam minder aandacht besteedde aan weer een nieuw idee. Totdat hij vorige week ineens zei dat hij iets getekend had. In Egmond aan Zee. Een tent direct aan het strand. Iets met ontbijt/breakfast, lunch, goede koffie en nog wel veel meer dingen die nu nog even niet ter zake doen (dat mag hij straks zelf onthullen). Je zal het wel zien op Tripadvisor in Egmond aan Zee ergens in juni.

Ik ben afgelopen zaterdag met hem meegereden om het te bekijken. Vol energie en levenslust vertelt Tom over zijn plannen. Geen 100 redenen om het niet te doen, nee, hij gaat het gewoon doen en als het niet lukt, dan heeft hij het in ieder geval geprobeerd. Ik vind het geweldig en hopelijk ben ik stoer genoeg om de komende lente en zomer af en toe ‘over’ te komen. Fiets mee of hardloopschoenen en ‘je bent in een andere wereld. De mensen lijken hier veel minder gehaast.’ Aldus mijn kleine broertje!