Over G.e.N.D.

Hallo, mijn naam is Dirk Tuip | getrouwd met Sarah Klouwer | woonachtig in prachtig Volendam; ’t dorp waar we allebei geboren, getogen, gegroeid en gek op zijn. Vader van Tess Tuip, van 28-08-09 en Sven Tuip, van 17-12-11. Beland in de ‘middag’ van mijn leven, oftewel rondlopende met een dertigersdilemma.

Waarom gestart met G.E.N.D? 

Veel dingen gaan snel voorbij. Te snel. Door af en toe dingen op te schrijven heb ik gemerkt dat er eigenlijk geen normale dagen zijn, elke dag is zo bijzonder dat het gewoon normaal wordt! Of is een dag zo gewoon dat het bijzonder wordt? Voel je je door een bericht aangesproken, dan vind ik het leuk en waardevol als je dit deelt. Met mij of anderen. Ik hoop daardoor op meer gewone bijzondere dagen!

Meer weten over wat ik daarnaast doe? Lees hier meer over Dick of Dirk Tuip (net wat je wilt).