Sowieso kom je tweelingen niet vaak tegen. Al jarenlang ken ik Mark en Stefan Schilder vanuit het handbal. Zij gingen daarna – net als ik eerder – ook naar de Johan Cruyff University, sportmarketing studeren en tegelijk zoveel mogelijk trainen. Toen raakten ze verknocht aan internetmarketing en new media en kwamen ‘als vanzelfsprekend’ terecht bij SearchUser. Voor een stage, maar al snel daarna ook voor werk. Hun ambitie is echter internationaal gericht en ze mogen niet nog een stage bij SearchUser, dus ik zal ze voor nu los moeten laten.

Eigen route

Tot nu toe deden ze vrijwel alles met zijn 2-en: handballen, stage, zelfde opleiding, zelfde werk. Mark en Stefan Schilder zijn een tweeling, vanuit het echte goede hout gesneden. Werklust, ambitie en reflectievermogen, dat doet het hem. Het moment komt echter nabij dat ze ieder een weg zullen moeten gaan. Hun eindstage bijvoorbeeld. LinkedIn heeft 1 van de 2 op het oog, maar een definitieve selectie zorgt ervoor dat de een naar het buitenland gaat. Dat zal wennen zijn. 

De helft van mij

Bij dit liedje van de 3J’s moest ik sterk denken aan Mark en Stefan en hun aanstaande keuzes. Ik gun ze het allerbeste en ben trots dat we ze een stukje op weg mochten helpen. De deur zal altijd open staan!