36 het Lotgetal

Het is weer zover. Verjaren. Ik heb eerder in dit blog verteld dat ik toen ik 7 jaar werd tegen mijn vader zei: `En nou gaat mijn leven echt beginnen.´ Zo voelt het nog steeds elk jaar weer. Ondanks en dankzij het getal. Ik heb mijn verjaardag dit jaar gevierd in Egmond aan Zee, in en rondom de nieuwe tent van mijn broertje. Niet zomaar een tent. Wat familie en vrienden waren uitgenodigd en het weertje hielp gisteren fantastisch mee. Ze konden proeven van lekkernijen die door Tom waren gemaakt en konden via een proefkaart aangeven wat er lekker was en wat niet.

In de Astrologie en de Numerologie wordt het leven opgedeeld in periodes; in deze verschillende fasen van ons leven houden wij ons telkens met andere dingen bezig.

De getallen van de Grote cycli geven aan welk thema in een periode van belang is. Het leven is volgens deze zienswijze in te delen in de volgende grote cycli:
cyclus 1 is een periode van groei en begint bij de geboorte;
cyclus 2 is een productieve periode en begint op de leeftijd van 36 jaar, het Lotgetal; ook de voorbereiding op de laatste cyclus dient hier te gebeuren;
cyclus 3 is in eerste instantie een periode van rust en begint 9 jaar na het tweede, we krijgen de kans om terug te kijken op ons leven en te overwegen wat er nog gedaan kan worden om onze lotsbestemming te bereiken;
cyclus 4 is de laatste en vindt weer 9 jaar later plaats en loopt tot het eind van iemand leven;

WhatsApp Image 2018-04-21 at 9.14.14 PM DSC03897 DSC03880 DSC03859

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor mij begint vanaf nu dus de voorbereiding op de laatste cyclus. Ik heb er zin in!