De telefoon stond gisteren ineens roodgloeiend. Appjes, berichten op social media. En ik wist niet eens wat er aan de hand was en wat de felicitatie exact inhield moet ik eerlijk bekennen. Dit komt ook omdat ik de laatste maanden veel met de groei van Facility Apps bezig ben. Eerste reactie was dan ook wel nuchter en koeltjes. Ook omdat ik vind dat er altijd een hoop heisa gemaakt rondom verkiezingen en lijstjes. Een hoop uiterlijke schijn. Er zijn genoeg bedrijven die letterlijk een positie kopen op sommige verkiezingen. Maar dit is toch Emerce en echt wel een ‘dingetje’.

Trots

Tweede gevoel was toch vooral trots. We staan er toch maar mooi niet alleen tussen, maar ook bovenaan! Trots op ons bedrijf, ons team, onze klanten, maar zeker ook onze oud-medewerkers en oud-klanten. Deze hebben ervoor gezorgd dat we de afgelopen jaren elk jaar een stapje konden groeien. Ik vind ons met een man of 20 al geen klein bureau meer. En ik vind een erkenning in sterren (we scoorden 5,5 uit de mogelijke 7) nog veel belangrijker dan grootte. Betekent niet dat we niet door willen groeien.

Kampioen blijven

Derde gevoel was ook wel een verantwoordelijkheidsgevoel om deze erkenning waar te maken. Want bovenaan een lijst komen is 1, maar nu bovenaan de lijst blijven. In de sport heb ik gemerkt dat dat nog veel moeilijker is. Al was het gevoel van de eerste keer kampioen worden toch wel de lekkerste! Lees hier meer info over de Emerce top-100 en over ons B2B Marketing Automation bureau.

We zijn dus trots en gaan er even van genieten en dan back to work!

emerce-top-100